Chocolade actie

Onze chocolade actie – een succes!

De chocolade actie voor nieuwe wieken is gestart op 1 april 2023.

Sponsoring     

De eerste 1.000 (!) kaartjes voor aan de zakjes zijn gesponsord door Durenkamp. De eerste partij chocola voor 1.000 zakjes (!) is door Petra Finest en de volgende partij voor 300 (!) zakjes is door De Nijs Cadzand B.V. geschonken.

Inpakken

Het inpakteam is tot nu toe 5 x bij elkaar gekomen om de zakjes te vullen, dicht sealen, kaartje erop nieten, sticker ingrediënten erop en in dozen te doen. Het inpak team bestaat uit Sjaak, Georgette de Nijs en Marianne Meulbroek.

Verkoop

De verkoop gaat erg goed. De privé verkoop gaat goed maar zeker ook de bedrijven kopen graag omdat ze betrokken zijn bij de molen . Er wordt zowel contant als op rekening overgemaakt. De penningmeester Gerard stuurt dan een rekening. De hieronder vermelde bedrijven zijn verkooppunten waar de zakjes met molen chocolaatjes te verkrijgen zijn:

Oostburg: Heerenhoeve, gemeente, Life & Garden, haarstudio Creatief, Dartshop, Zus&zo, Body & Co, Het Bloempje, Ledeltheater, Bianca Bonte, restaurant De Smickelaer, camping De Bonte Hoeve, Lunchroom Nummer 8, Wereldwinkel.

Schoondijke: Landwinkel, Groene polderwinkel, Theetuin Nieuwe Haven.

Cadzand: Camping Wulpen, Spar, Schelpenwinkel, bakkerij Leurgans, Zwinplaza, Delica Licious, Molencater Hoogduin, park Welgelegen, camping de Zwinhoeve, Bed’s en Bistro Bruist, van Akker, Duinzicht.

Retranchement: Camping den Molinshoeve, Camping de Wachtsluis, Camping de Couter, Crea-trends hobbywinkel.

Groede: camping Het Platte Putje, De Bakkerieje, De Groese Til.

Nieuwvliet: Theetuin In de Morelleput, Frituur t Gemaal.

………. en we zijn nog druk bezig nieuwe bedrijven te benaderen. Maar soms kunnen we de grote vraag niet aan. Er volgen gesprekken met andere bedrijven of zij interesse hebben om ook deze bijzonder lekkere chocolaatjes voor het goede doel (help de molen van Cadzand aan nieuwe wieken) te willen verkopen.

Opbrengst uit verkoop

Momenteel staat de teller op € 6.432,50 (30 mei 2023)

Markten in de regio

Op diverse markten en speciale gelegenheden in de regio zullen we ons presenteren met de verkoop van meel en chocolaatjes.

Promotie

De bedrijven worden door ons persoonlijk benaderd.  Sjaak is benaderd door “We zien je graag” van gemeente Sluis afdeling toerisme, hij heeft de chocolade actie ook benoemd tijdens de uitreiking van Het Gele Hart, een campagne om bedrijven in de aandacht te zetten. Ook is de chocolade actie te volgen op de facebook pagina van de molen.

Volg onze chocolade actie, hier op de website en op de Facebook pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *