Chocolade actie

Onze chocolade actie – een succes!!

UPDATE 8 maart 2024

Door initiatief neemster Marjolein van Viegen is de chocolade actie voor nieuwe wieken gestart op 1 april 2023.

Bestellen en verkoop

De verkoop gaat erg goed! De privé verkoop gaat goed maar zeker ook de bedrijven kopen graag omdat ze betrokken zijn bij de molen . De hieronder vermelde bedrijven zijn verkooppunten waar de zakjes met molen chocolaatjes te verkrijgen zijn:

Wil je als verkooppunt je voorraad aanvullen? neem dan contact op met Petra’s Finest 0117-392017 of Sjaak Herman 0117-461744

Oostburg: Heerenhoeve, Life & Garden, haarstudio Creatief, Dartshop, Zus&zo, Body & Co, Het Bloempje, Ledeltheater, Bianca Bonte, restaurant De Smickelaer, camping De Bonte Hoeve, Lunchroom Nummer 8, Wereldwinkel, dartshop, Jumbo.

Schoondijke: Landwinkel Riesseeuw, polderwinkel Dekker, Theetuin Nieuwe Haven, camping de Boskreek.

Cadzand: Giftshop, Park Welgelegen, Fuchsiatuin, Roompot, Spar, Villamer, Bakkerij Leurgans, camping de Wielewaal, Delica Licious, In de Buitenlust, Molecater Hoogduin, Goodies, Bruist, camping  Wulpen, Room of Cadzand.

Retranchement: Kulderzipke, Camping den Molinshoeve, Camping de Wachtsluis, Camping de Couter, Crea-trends hobbywinkel, brasserie Zwinhoeve, camping Zwinhoeve.

Groede: camping Het Platte Putje, camping Groede, De Bakkerieje, De Groese Til.

Nieuwvliet: Theetuin In de Morelleput, Frituur t Gemaal.

Breskens: Jumbo Breskens

Sluis: Only For Men (OFM)

Opbrengst uit verkoop

Momenteel staat de teller op € 15.814,- (8 maart 2024)

Markten in de regio

Op diverse markten en speciale gelegenheden in de regio zullen we ons presenteren met de verkoop van meel en chocolaatjes (melk en pure chocolade).

Promotie

De bedrijven worden door ons persoonlijk benaderd.  Sjaak is benaderd door “We zien je graag” van gemeente Sluis afdeling toerisme, hij heeft de chocolade actie ook benoemd tijdens de uitreiking van Het Gele Hart, een campagne om bedrijven in de aandacht te zetten. Ook is de chocolade actie te volgen op de facebook pagina van de molen.

Volg onze chocolade actie, hier op de website en op de Facebook pagina.

Eén opmerking over 'Chocolade actie'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *